Cap dubte sense resposta

Preguntes freqüents

Sobre el procés de compra

Pots fer una comanda fàcilment a través de la nostra botiga online o bé visitant la nostra botiga física al molí. Si ho prefereixes, també pots fer comanda per telèfon al 973 31 02 98, o bé enviant la comanda al correu info@olisfranquesa.com.

Sí, enviem a tot Espanya i també a altres països de la Unió Europea, però en aquest cas has de fer la comanda a través de telèfon: 973 31 02 98 o a través de correu electrònic a info@olisfranquesa.com.
Sí, això és possible. Truca’ns al 973 31 02 98, fem la comanda i et donem el número de compte per a que puguis fer el pagament per transferència bancària.
Acceptem pagaments amb targeta de crèdit o dèbit en cas de comprar a través de la botiga online, i transferència bancària si fas la comanda per telèfon.

Els costos d’enviament depenen de la teva ubicació i de la quantitat de productes que compres. Durant el procés de compra, en la cistella, es mostrarà el cost d’enviament exacte.

El temps d’enviament depèn de la teva ubicació. Normalment, les comandes es processen en un període de 48-72 hores. Ho veuràs especificat a la cistella de compra.

 Sí, si prefereixes recollir la teva comanda en persona al molí, indica’ns-ho en finalitzar la compra i et prepararem la comanda per quan vulguis vindre-la a recollir. Això no té cap cost.

Sobre els nostres productes

L’oli d’oliva verge extra que venem a la nostra botiga procedeix exclusivament de les comarques de l’Urgell i la Segarra, on som els propis pagesos els que cultivem les oliveres i portem les olives al nostre molí per treure’n l’oli. Això garanteix la frescor, la qualitat i la traçabilitat del producte, així com el suport a l’economia local i la sostenibilitat del procés de producció.

Per conservar l’oli d’oliva verge extra en bones condicions, és important mantenir-lo en un lloc fresc, sec i fosc. És recomanable guardar-lo en una ampolla de vidre fosca i tancada hermèticament per evitar que entri aire i es deteriori.

I és clar que si, pots vindre a la nostra botiga física del molí quan vulguis de dilluns a divendres de 9:00-13:00 i 16:00-20:00. Si vens en època de campanya veuràs com fem l’oli.

L’oli d’oliva verge extra té una vida útil aproximada de 18 a 24 mesos a partir de la data d’envasament, si es conserva en les condicions adequades.

L’oli d’oliva verge extra és ideal per utilitzar en cru, com a base per a amanides i altres plats freds, així com per a torrades i pa amb tomàquet. També es pot utilitzar cuinant.

Tens alguna altra pregunta? Escriu-nos a info@olisfranquesa.com i t’ajudarem.